5 περίεργα emojis που πρέπει να γνωρίζετε

Στη σημερινή κοινωνία, σε όλους αρέσει να εξερευνούν περίεργα και ενδιαφέροντα πράγματα. Μπορεί να είναι τέχνη, επιστήμη ή ακόμα και μηχανική. Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι αποδέχονται και εκτιμούν περισσότερο τα πράγματα γύρω μας, και αυτό δίνει μεγαλύτερη πίστωση και αναγνώριση στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να τα εφεύρουν ή να τα δημιουργήσουν.

5 περίεργα emojis που πρέπει να γνωρίζετε

Δεδομένου ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης μεγάλο πράγμα, τα emoji είναι εκεί για να μετατρέψουν αυτά τα δημοφιλή σύμβολα και αντικείμενα σε ψηφιοποιημένα εικονίδια για καθημερινή χρήση. Μερικά emoji φαίνονται απλά και άλλα ενδιαφέροντα για να μας κάνουν να τα περιεργαζόμαστε.

Emoji με έκρηξη κεφαλιού

Το emoji που εκρήγνυται είναι μια σχετικά δημοφιλής προσθήκη στη λίστα emoji. Το emoji απεικονίζει ένα κεφάλι με μάτια και στόμα ορθάνοιχτα από σοκ ή δυσπιστία. Η παράξενη εμφάνιση αυτού του emoji είναι ότι το πάνω μέρος εκρήγνυται σαν ηφαίστειο, δείχνοντας την έκφραση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το emoji για να εκφράσετε πολλά συναισθήματα, από την ήπια έκπληξη έως την απόλυτη φρίκη. Τα emoji ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αντιδρούν σε συγκλονιστικές ειδήσεις ή απροσδόκητες ανατροπές σε μια ιστορία, ειδικά σε αυτήν την πανδημία και άλλες αναδυόμενες παγκόσμιες κρίσεις. Εν ολίγοις, το emoji με έκρηξη κεφαλιού είναι ένα ευέλικτο εικονίδιο για την έκφραση τόσο θετικών όσο και αρνητικών συναισθημάτων.

Money-Mouth Face Emoji

Το Money-mouth face emoji ή MMF είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εικονίδια που χρησιμοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μηνύματα. Είναι ένα απλό αλλά ισχυρό σύμβολο που μεταφέρει συναισθήματα και ιδέες, από τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση μέχρι την απληστία και τη χαρά. Ορισμένες κοινές χρήσεις για το emoji MMF περιλαμβάνουν τη χρήση για να εκφράσετε ικανοποίηση ή ευχαρίστηση για κάτι πολυτελές όπως μια έπαυλη, ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο ή την τελευταία τσάντα Gucci.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το emoji με το πρόσωπο με χρήματα με το στόμα μαζί με το emoji του προσώπου που κοιμάται και το emoji του προβάτου για να αναπαραστήσετε τα όνειρα να αποκτήσετε τέτοια ακριβά πράγματα μια μέρα. Τελικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το emoji μαζί με το emoji με το σύμβολο του δολαρίου όταν καυχιέστε ότι κερδίσατε πολλά χρήματα ή συγχαίρετε έναν φίλο που κέρδισε πρόσφατα το λαχείο. Όπως και να το χρησιμοποιήσετε, το emoji προσώπου Money-mouth θα κάνει εντύπωση!

Nazar Amulet Emoji

Το φυλαχτό Nazar πήρε το όνομά του από την αρχαία παράδοση του Nazar boncuğu, το οποίο είναι ένα στολίδι που απεικονίζει ένα μάτι που πιστεύεται ότι διώχνει τα κακά πνεύματα και προστατεύει την υγεία, τον πλούτο και την ευημερία κάποιου.

Η προέλευση του Nazar boncuğu είναι ασαφής, αλλά μπορεί να έχει επηρεαστεί από τη διαδεδομένη λατρεία του ιερού ματιού σε άλλους πολιτισμούς όπως ο Ινδουισμός, ο Βουδισμός και η αρχαία Αίγυπτος. Σήμερα, το emoji φυλαχτό Nazar μεταφέρει καλή τύχη ή προστασία από το κακό. Μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από το να ευχηθεί κάποιος τύχη πριν από μια μεγάλη εξέταση μέχρι να διαδώσει ένα μήνυμα ελπίδας σε δύσκολες στιγμές.

Είναι σύνηθες να βλέπουμε αυτό το emoji να συνδέεται με δημοφιλή hashtags όπως #blessed ή #goodvibes σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram. Συνολικά, το emoji φυλαχτό Nazar είναι ένα ισχυρό σύμβολο που έχει αντέξει ανά τους αιώνες και παραμένει βασικό στοιχείο της σύγχρονης ψηφιακής κουλτούρας.

Προσθήκη Emoji

Το Kaba emoji είναι ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα στο Ισλάμ. Αυτός ο εντυπωσιακός μαύρος κύβος με χρυσές πινελιές αναφέρεται συχνά απλώς ως “Kaaba” και χρησιμοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων για να αναπαραστήσει πολλά διαφορετικά πράγματα.

Προσθήκη Emoji

Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν για να δηλώσουν ισλαμική λατρεία ή προσευχή, ενώ άλλοι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους μέσα στη μουσουλμανική κοινότητα.

Επιπλέον, η χρήση του emoji Kaaba είναι για όσους θέλουν να αμφισβητήσουν την ισλαμοφοβία ή να ενισχύσουν τη δέσμευσή τους στη μουσουλμανική πίστη. Όποια κι αν είναι η σημασία του, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το emoji της Κάαμπα έχει φτάσει να συμβολίζει ένα ευρύ φάσμα ιδεών και μια καλή εκπροσώπηση των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο.

Emoji Milky Way

Το εξωτερικό διάστημα είναι πάντα ωραίο για εξερεύνηση και είναι υπέροχο να έχετε emoji με θέμα τους γαλαξίες. Ένα από τα δημοφιλή emoji του Γαλαξία είναι ένας στροβιλισμός από φωτεινά λευκά σύννεφα με αστέρια να τα περιβάλλουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το emoji για να εκφράσει την απορία, το δέος ή την εκτίμηση για τον φυσικό κόσμο.

Είναι συναρπαστικό το πώς μπορεί επίσης να συμβολίζει μια αίσθηση μαγείας ή μυστηρίου, μαζί με τα αστραφτερά emoji. Όποιο και αν είναι το νόημα, το emoji του Milky Way είναι ένας διασκεδαστικός και ευέλικτος τρόπος για να προσθέσετε κάποια προσωπικότητα στις επικοινωνίες σας.

Τελικές σκέψεις

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα emoji δίνουν ζωή σε κάθε συζήτηση, χάρη στα μοναδικά εικονίδια τους που αντιπροσωπεύουν το πώς νιώθουμε ή τι μας αρέσει. Τα περίεργα emoji που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά emoji που μπορείτε να εξερευνήσετε και να χρησιμοποιήσετε στη συχνή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Leave a Comment