Ωροσκόπιο εβδομάδας 8 Μαΐου 2023, εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

Επισκόπηση: Αυτή η εβδομάδα είναι μία για τα βιβλία! Την Τρίτη, ο Ερμής αρχίζει Ανάδρομος, βοηθώντας μας να αναθεωρήσουμε, να ενωθούμε και να ξανασκεφτούμε μέχρι τις 3 Ιουνίου. Την ίδια μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό για πρώτη φορά από το 2011 και μένει εκεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, εμπνέοντάς μας να μπούμε στη δύναμη, την ελευθερία και την αυτοέκφρασή μας καθώς επιδιώκουμε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε πλήρως ζωντανοί.

Κριός

Πρόσεχε τα λόγια σου, Κριό! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη γλωσσική σας ζώνη που κυβερνούν οι Διδύμοι, βοηθώντας σας να εξασκήσετε περισσότερη στοχαστικότητα, πρόθεση και περιέργεια στην επικοινωνία σας. Την ίδια μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό και έτσι ξεκινά ένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας! (!!!) Προσπαθήστε για όλα όσα θέλετε να είστε και να κάνετε και κάντε τολμηρά βήματα προς τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.

Βόδια

Είσαι εκεί που σε εκτιμούν, Ταύρε; Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη αξιών σας που κυβερνάται από τους Διδύμους, βοηθώντας σας να εξετάσετε και να επαναξιολογήσετε εάν ο εξωτερικός κόσμος σας ταιριάζει με τις εσωτερικές σας αξίες. Ο Δίας εισέρχεται στον Κριό την ίδια μέρα, ξεκινώντας ένα δυναμικά θεραπευτικό κεφάλαιο που σας προκαλεί κλείσιμο που σας βοηθά να απελευθερώσετε ό,τι σας κρατάει πίσω.

Δίδυμοι

Παύση για χάρη του, Δίδυμε! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στο ζώδιό σας και θέλετε να δώσετε προσοχή. Να είστε δύσπιστοι για τις σκέψεις που σας δίνουν άγχος και να μιλάτε αργά για να εξασφαλίσετε την επιτυχία της επικοινωνίας. Την ίδια μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό και σας ενώνει ξανά με την κοινότητά σας. θα επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους, θα κάνετε νέους και θα νιώσετε πιο κοινωνικά υποστηριζόμενοι από ποτέ.

Καρκίνος

Άσε τα όλα να πάνε, Καρκίνε. Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη κλεισίματος που κυβερνούν οι Διδύμοι, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις γνωστικές συνήθειες για να εμπνεύσετε τη θεραπεία και να απελευθερώσετε όπου το χρειάζεστε. Την ίδια μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό και φέρνει κοσμικές ευλογίες στην καριέρα σας. Ηγεσία, αυτοαπασχόληση και άλλες επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται στο δρόμο σας!

Λέων

Οδηγήστε με θετικές υποθέσεις, Λέων! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στον κοινωνικό σας τομέα που κυβερνάται από τους Διδύμους και μπορεί να δημιουργήσει κακή επικοινωνία με τους φίλους σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, υποθέστε θετικές προθέσεις. Ο Δίας μπαίνει στον Κριό την ίδια μέρα και θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας τόσο μέσα από ταξίδια, εκπαίδευση όσο και εφαρμόζοντας μεγάλη σοφία στη ζωή σας για επιτυχία!

Παρθένος

Αποφύγετε το «σύμφωνα με το τελευταίο μου email», Παρθένε! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη καριέρας σας που διοικείται από τους Διδύμους, γι’ αυτό ελέγξτε ξανά την επικοινωνία και διατηρήστε την ψυχραιμία σας – με όρια! – στην επαγγελματική σας ζωή. Την ίδια μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό και ξεκινά μια σεξουαλική επανάσταση. Η σχέση σας με την οικειότητα, τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα πρόκειται να αλλάξει με έναν όμορφο, θεραπευτικό τρόπο.

Το κύμα

Όταν ξέρεις καλύτερα, τα καταφέρνεις καλύτερα, Ζυγέ! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη σοφίας σας που κυβερνάται από τους Διδύμους, βοηθώντας σας να εξετάσετε όσα μάθατε τους τελευταίους τρεις μήνες και να τα μεταφράσετε σε συμπεριφορά. Την ίδια μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό, ξεκινώντας ένα από τα πιο σχεσιακά χρόνια που είχατε! Περιμένετε αντίθετα – προσελκύστε χημεία, νέες συνεργασίες, εμβαθύνοντας ή συμπληρώνοντας την τρέχουσα δυναμική και βρείτε το καλύτερο ταίρι για εσάς!

Σκορπιός

Το πιο σέξι μέρος του σώματος είναι ο εγκέφαλος, Σκορπιός. Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη οικειότητας και σεξουαλικότητας που κυβερνούν οι Διδύμοι, βοηθώντας σας να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκεστε διανοητικά με την ευχαρίστηση. Ο Δίας μπαίνει στον Κριό την ίδια μέρα και θέλει να αφοσιωθείτε σε ρουτίνες, συνήθειες και πρακτικές που καλλιεργούν το μυαλό, το σώμα, το πνεύμα, την υγεία σας.

Τοξότης

Ψάξε κατανόηση, Σαγκ. Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη διαπραγμάτευσης που κυβερνούν οι Διδύμοι, ζητώντας σας να αξιοποιήσετε την επιθυμία σας να σας καταλάβουν με εξίσου έντονη περιέργεια να κατανοήσετε τους άλλους ανθρώπους. Ο Δίας μπαίνει στον Κριό την ίδια μέρα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας καθώς αρχίζετε να βλέπετε τα τρωτά σημεία σας και την έκφρασή τους ως τη μεγαλύτερη δύναμή σας.

Αιγόκερως

Είναι τα μικρά πράγματα, Καπ! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη προσοχής στη λεπτομέρεια που κυβερνάται από τους Διδύμους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε, να επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις μικροστιγμές για επιτυχία. Ο Δίας μπαίνει στον Κριό την ίδια μέρα και αρχίζει να σας συνδέει με το «σπίτι»: Όλα τα άτομα, τα μέρη και οι εμπειρίες που σας δίνουν συναισθηματική ασφάλεια.

Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι συνήθεια, Υδροχόε. Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη ζώνη αυτοεκτίμησής σας που κυβερνάται από τους Διδύμους και θα σας ανατεθεί να προστατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα πτώσης της. Ο Δίας μπαίνει στον Κριό την ίδια μέρα, εμπνέοντάς σας να επαναπροσδιορίσετε την προσέγγισή σας στην επικοινωνία, την ακρόαση και την προσοχή για επιτυχία.

Το ψάρι

Είσαι τόσο συναισθηματικά έξυπνος, Ιχθύς! Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Τρίτη στη συναισθηματική σας ζώνη που κυβερνούν οι Διδύμοι, εμπνέοντάς σας να επικοινωνήσετε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας. Θα σας ανατεθεί να ονομάσετε και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας σε πραγματικό χρόνο. Ο Δίας μπαίνει στον Κριό την ίδια μέρα, δίνοντάς σας μεγάλη αφθονία ενέργειας! You I I αλλάζω τις σχέσεις σας με τα οικονομικά και βελτιώνω την οικονομική σας ασφάλεια.

Leave a Comment