Το Jeep Renegade του 2023 προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από ένα νέο SUV

Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές επιλογές SUV. Αν ψάχνετε για ένα όχημα που εμπίπτει σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το μηδενισμό σε μια συγκεκριμένη πινακίδα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Λοιπόν, η απόφασή σας δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολη, καθώς το Jeep Renegade του 2018 προσφέρει όλες τις ανέσεις και τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα νέο σπορ όχημα.

Εκτός από την εντυπωσιακή ισχύ (και την εκπληκτική απόδοση), το SUV καταφέρνει επίσης να προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, τεχνολογικές ανέσεις, πληθώρα εσωτερικών χώρων και πολλά πρακτικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Στο τέλος της ημέρας, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα πιο ευέλικτο SUV στην αγορά.

Εκτέλεση

Εάν επιλέξετε ένα SUV, πιθανώς υποθέτετε ότι το όχημα θα είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα. Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα απογοητευτείτε με το Jeep Renegade του 2018, καθώς το όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με δύο ικανούς κινητήρες. Ο κινητήρας 2,4 λίτρων Tigershark MultiAir 2 αποδίδει μια εντυπωσιακή ποσότητα μυών στους 180 ίππους και 175 λίβρες-πόδια ροπής.

Αυτοί οι αριθμοί έχουν προβλέψιμη επίδραση σε άλλες πτυχές του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της απίστευτης ικανότητας ρυμούλκησης 2.000 λιβρών. Η μονάδα σίγουρα εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, καθώς τα ενσωματώματα εξοικονόμησης καυσίμου, όπως η τεχνολογία MultiAir, παίζουν ρόλο στην οικονομία καυσίμου των 29 mpg στον αυτοκινητόδρομο της πινακίδας.

Ο κινητήρας MultiAir Turbo 1,4 λίτρων οδηγεί αυτές τις προδιαγραφές απόδοσης σε άλλο επίπεδο, καθώς οι οδηγοί μπορούν τελικά να προβλέψουν οικονομία καυσίμου 31 μιλίων ανά γαλόνι στον αυτοκινητόδρομο. Όμως, παρά αυτούς τους εντυπωσιακούς αριθμούς, η ισχύς δεν είναι εντελώς σε κίνδυνο. Αντίθετα, οι ιδιοκτήτες μπορούν ακόμα να προβλέψουν μια αξιοσέβαστη ισχύ 160 ίππων και 184 λίβρες-πόδια ροπής από τη μονάδα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να απολαύσετε τη δύναμή σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συνεχή pit stop στο βενζινάδικο.

Ασφάλεια

Ανεξάρτητα από το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Jeep Renegade του 2018, είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που παρέχει το όχημα. Αυτοί οι περιορισμοί όχι μόνο προστατεύουν σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά θα πρέπει να παίζουν σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους οδηγούς να αποφύγουν εντελώς τα ατυχήματα.

Για παράδειγμα, συμπεριλήψεις όπως το LaneSense Lane Departure Warning θα δώσουν στον οδηγό μια επιπλέον ματιά όταν ταξιδεύει στον αυτοκινητόδρομο, ενώ το Σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων θα διασφαλίσει ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα καταλήξει ποτέ σε μια άσχημη σύγκρουση. Το Full-Speed ​​Forward Collision Warning with Active Braking είναι μια έξυπνη συμπερίληψη, καθώς η τεχνολογία επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

Μαζί με τη μονάδα Active Braking του οχήματος, οι οδηγοί μπορούν να βασιστούν στην τεχνολογία για να τους κρατήσουν μακριά από το δρόμο. Εν τω μεταξύ, προσφορές όπως το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης πίσω ParkSense, το σύστημα ανίχνευσης διασταύρωσης πίσω διαδρομής και η Back-Up Camera ParkView θα πρέπει να μειώσουν τις ενοχλητικές φωτοβολίδες των φτερών.

Σε περίπτωση που κάποιος οδηγός έχει όντως ατύχημα, το Jeep Renegade είναι πλήρως εξοπλισμένο για να διατηρεί όλους τους επιβάτες πλήρως προστατευμένους. Για παράδειγμα, το ολοκληρωμένο σύστημα αερόσακων θα παρέχει σε αυτά τα άτομα την απαραίτητη ποσότητα μαξιλαριών, μειώνοντας τυχόν τραυματισμούς. Ταυτόχρονα, το στιβαρό πλαίσιο δεν πρέπει να υποχωρεί κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης, κρατώντας την επικίνδυνη ενέργεια μακριά από τους επιβαίνοντες. Τέλος, εάν χρειαστεί βοήθεια, οι οδηγοί μπορούν να στραφούν στο κουμπί κλήσης 9-1-1, το οποίο τους συνδέει αμέσως με το προσωπικό έκτακτης ανάγκης.

Τεχνολογία

Μιλώντας για τεχνολογικές ενσωματώσεις, το Jeep Renegade του 2018 περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα διασκεδάζουν τους επιβάτες κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής ή ταξιδιού. Συγκεκριμένα, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών, πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν χρειάζεται να ανησυχούν ποτέ μήπως διακυβεύσουν την ασφάλεια όταν προσπαθούν να αλλάξουν μεταξύ συστημάτων ραδιοφώνου και πλοήγησης.

Μιλώντας για ραδιόφωνο, εάν απολαμβάνετε να ακούτε τις αγαπημένες σας μελωδίες, σίγουρα θα εκτιμήσετε τη συμπερίληψη του συστήματος ήχου BeatsAudio Premium με εννέα ηχεία, το οποίο προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ακρόασης μέσω των εννέα ηχείων, του πίσω υπογούφερ 6,5 ιντσών και του 506- ενισχυτής watt.

Οι ανέσεις δεν τελειώνουν εκεί. Οι οδηγοί θα εκτιμήσουν την έγχρωμη οθόνη Digital Cluster Information Driver επτά ιντσών, η οποία εμφανίζει μια σειρά σημαντικών πληροφοριών ακριβώς μπροστά τους. Αντί να χρειάζεται να τεντώνουν το λαιμό τους προσπαθώντας να δουν τα διαγνωστικά του οχήματος ή την απόδοση καυσίμου, οι οδηγοί μπορούν εύκολα να δουν αυτές τις πληροφορίες να εμφανίζονται ακριβώς μπροστά τους. Οι οδηγοί θα απολαμβάνουν επίσης το θερμαινόμενο τιμόνι και τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, καθώς και τον αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας δύο ζωνών.

Εσωτερικό

Φυσικά, τα SUV είναι γνωστά για την ευρυχωρία τους, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Jeep Renegade του 2018 θα δώσει στους ιδιοκτήτες περισσότερο από αρκετό χώρο για να χωρέσουν όλο το φορτίο τους. Τελικά, οι ιδιοκτήτες μπορούν να επωφεληθούν από τον εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης των 50,8 κυβικών ποδιών πίσω από την τρίτη σειρά, δίνοντάς τους άφθονο χώρο για να χωρέσουν οποιαδήποτε αποσκευή, σχολικά έργα ή αθλητικά είδη.

Εν τω μεταξύ, για τη βελτιστοποίηση της φόρτωσης, οι μηχανικοί συμπεριέλαβαν τον διαιρούμενο αναδιπλούμενο πάγκο 60/40 και οι οδηγοί μπορούσαν εναλλακτικά να επιλέξουν τον διαιρούμενο αναδιπλούμενο πάγκο 40/20/40. Χάρη σε αυτά τα περιβλήματα, οι οδηγοί μπορούν εύκολα να χειριστούν το εσωτερικό τους ώστε να ταιριάζει σε οποιονδήποτε συνδυασμό φορτίου και επιβατών. Εάν αναζητάτε περισσότερο χώρο, το ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος πίσω δάπεδο αποσκευών μπορεί εύκολα να ελίσσεται για να παρέχει ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης για το πιο πολύτιμο φορτίο σας.

Εξωτερικός

Ενώ το Jeep Renegade του 2018 είναι αναμφίβολα μια από τις πιο κομψές προσφορές στην κατηγορία, οι μηχανικοί έχουν προσθέσει επίσης μια σειρά από εξωτερικές ανέσεις που θα βοηθήσουν στην αύξηση της άνεσης. Για παράδειγμα, οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες είναι χρήσιμοι κατά τη διάρκεια μιας παγωμένης καταιγίδας, όπως και ο έξυπνος υαλοκαθαριστήρας. Για πρόσθετη άνεση, η μάρκα πρόσθεσε επίσης την ηλιοροφή My Sky Removable Panel Sunroof, αν και οι πελάτες μπορούσαν επίσης να επιλέξουν την Panoramic Sunroof CommandView Dual-Pane.

Leave a Comment