Συμβουλές για κίνηση με προϋπολογισμό

Η μετακίνηση σε όλη την πολιτεία είναι ακριβή. Αν δεν είστε γεννημένοι μινιμαλιστές, η μείωση του κόστους μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, ειδικά όταν έχετε έναν αρκετά μικρό προϋπολογισμό για να εργαστείτε.

Συμβουλές για κίνηση με προϋπολογισμό

Λοιπόν, πώς μεταφέρετε τον εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας στο νέο διαμέρισμα χωρίς να σπάσετε τα χρήματα; Όσον αφορά τη μετεγκατάσταση, είτε σε μικρή είτε σε μεγάλη απόσταση, το μεγαλύτερο στοιχείο στη λίστα σας που θα πάρει τόσα πολλά χρήματα είναι η πρόσληψη μετακομιστών.

Αλλά αν γνωρίζετε τι χρειάζεστε από τους αποστολείς, μπορείτε να μειώσετε το κόστος της πρόσληψης ναύλων. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μια χούφτα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στην πορεία. Πετάξτε στη ντουλάπα, πετάξτε τα περιττά αντικείμενα και πουλήστε μερικά
Η πρώτη μας συμβουλή για το πώς να μειώσετε το κόστος μετακίνησης είναι να μετακινήσετε μόνο τα πράγματα που χρειάζεστε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεστε κάθε αντικείμενο στο σπίτι σας. Τα περισσότερα αντικείμενα πρέπει να κάθονται στη ντουλάπα σας εδώ και χρόνια γιατί δεν έχουν καμία χρησιμότητα στο σπίτι σας. Θα πρέπει να αποφύγετε να τα φέρετε μαζί γιατί όσο περισσότερο φορτίο σκοπεύετε να μεταφέρετε, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η προσφορά που λαμβάνετε.

Ίσως αναρωτιέστε πώς βοηθούν αυτές οι οικονομικές συμβουλές μετακίνησης φορτηγών. Είναι εύκολο! Αφήνοντας ορισμένα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, μειώνετε το φορτίο που σκοπεύετε να στείλετε και, στη συνέχεια, την τιμή που πρέπει να πληρώσετε για αυτά. Μειώνετε επίσης σημαντικά το επιπλέον βάρος του φορτίου σας και κάνετε την αποσυσκευασία του κουτιού ευκολότερη και ταχύτερη.

Λοιπόν, πώς το πετυχαίνεις αυτό; Πετάξτε τα ή πουλήστε τα!

Αν διαπιστώσετε ότι το αντικείμενο δεν έχει μεγάλη αξία, μπορείτε απλά να τα πετάξετε και στη συνέχεια να γεμίσετε το νέο σας σπίτι. Από την άλλη πλευρά, μερικά θα είναι πολύ ακριβά για να τα πετάξετε. Οπότε οργανώστε μια πώληση σε γκαράζ για να κερδίσετε χρήματα πριν φύγετε.

Εάν έχετε ογκώδη και βαριά έπιπλα που δεν χωρούν στο νέο σπίτι, σκεφτείτε τις επιλογές αποθήκευσης. Διαφορετικά, πουλήστε τα και κερδίστε επιπλέον χρήματα.

Αποκτήστε φθηνά ή δωρεάν υλικά συσκευασίας.

Τα περισσότερα καταστήματα υλικού θα χρεώσουν τόσα χρήματα για κάτι τόσο μικρό όσο ένα καλώδιο bungee. Πρέπει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να αποκτήσετε τη συσκευασία και τα υλικά συσκευασίας σας σε χαμηλότερες τιμές ή ακόμα και δωρεάν. Τα τελάρα είναι ένα είδος που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα δωρεάν.

Ελέγξτε τον χώρο εργασίας σας για κουτιά εκτυπωτών. εξυπηρετούν επίσης τον ίδιο σκοπό με τα κουτιά από χαρτόνι. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε από την οικογένεια και τους φίλους σας να μάθουν αν έχουν κουτιά που κρύβονται στη γωνία του σπιτιού.

Εάν δεν έχουν, επισκεφτείτε ένα παντοπωλείο ή ένα ποτοπωλείο γύρω από το τρέχον διαμέρισμά σας για να δείτε εάν έχουν κουτιά που μπορούν να σας προσφέρουν.

Μετακινηθείτε μόνο το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Ένα άλλο hack στις συμβουλές μας για να κινηθείτε με έναν προϋπολογισμό που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η εξαίρεση της περιόδου αιχμής. Το μειονέκτημα της μετακόμισης κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου είναι ότι έχει υψηλή τιμή. Οι αποστολείς γνωρίζουν ότι κάθε άτομο που θέλει να μετακομίσει θα θέλει να το κάνει κάτω από ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες. Χρεώνουν λοιπόν ένα υπέρογκο ποσό.

Δεν χρειάζεται να είστε από αυτούς που πληρώνουν ένα τσουχτερό ποσό για να αλλάξουν σπίτι το καλοκαίρι ή την άνοιξη. Ο χειμώνας και το φθινόπωρο είναι επίσης καλές στιγμές για να μετακινηθείτε ανεξάρτητα από το κρύο κλίμα. Αποκτάτε οφέλη χαμηλού κόστους όταν όχι μόνο προσλαμβάνετε μεταφορείς αλλά και νοικιάζετε.

Εξετάστε επίσης μια ημερομηνία αναχώρησης στα μέσα του μήνα, καθώς οι αποστολείς έχουν χαμηλή ζήτηση αυτή τη στιγμή. επομένως χρεώνουν χαμηλότερες τιμές. Ελέγξτε και συγκρίνετε τις τιμές επαγγελματικών μετακομιστών. Οι εταιρείες μετακόμισης διαφέρουν. Μερικοί θα χρεώσουν ένα υπέρογκο κόστος για τις υπηρεσίες τους και ακόμη και επιπλέον χρεώνουν για φορτηγό, φυσικό αέριο, εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως η μεταφορά πιάνων με ουρά, ακόμη και βενζίνη.

Ελέγξτε και συγκρίνετε τις τιμές επαγγελματικών μετακομιστών. Πριν αγοράσετε για την εταιρεία μεταφορών σας, πρέπει να ελέγξετε και να συγκρίνετε το κόστος τους. Εδώ θέλετε να ακολουθήσετε τρεις κανόνες, οι οποίοι απαιτούν να λαμβάνετε εκτιμήσεις αποστολής από τρεις διαφορετικούς μεταφορείς. Όταν δώσουν τις εκτιμήσεις τους, ελέγξτε αν καλύπτονται όλες οι υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Ελέγξτε εάν η προσφορά καλύπτει το κόστος χρήσης ενός κινούμενου φορτηγού, το φυσικό αέριο, το κόστος εργασίας και τις αμοιβές για την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών για τα μεγαλύτερα έπιπλά σας. Επιπλέον, πρέπει να ελέγξετε εάν η προσφορά έχει ενότητα για ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς, κλοπής και άλλων ατυχημάτων που μπορεί να συμβούν στο δρόμο. Ελέγξτε επίσης εάν το κόστος μεταφοράς τους ποικίλλει εάν σκοπεύετε να αναχωρήσετε κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου ή τα Σαββατοκύριακα.

Όταν έχετε αυτές τις ερωτήσεις, επιλέξτε αυτό που σας ωφελεί περισσότερο, από το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών τους μέχρι το είδος της υπηρεσίας που προσφέρουν. Οι μηχανές κίνησης του Σικάγο είναι μερικές από τις καλύτερες μηχανές που προσφέρουν αυτά τα οφέλη. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://starkmovers.com/chicago/ για να προσλάβετε εγχώριους μετακινούμενους από το Σικάγο κοντά σας.

Επιχειρηματικός προγραμματισμός

Συχνά θα διαπιστώσετε ότι όταν πληρώνετε λογαριασμούς κοινής ωφελείας, συχνά δεν φτάνουν στην αναμενόμενη ημερομηνία λήξης. Για μια τέτοια κατάσταση μπορεί να μην φταίει η εταιρεία ηλεκτρισμού. Μερικές φορές μπορεί να οφείλεται στο ότι το διαδίκτυο και οι ηλεκτρικές συσκευές σας καταναλώνουν τόση πολλή ενέργεια.

Όταν αυτό συμβεί εβδομάδες πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας, πρέπει να απενεργοποιήσετε τα βοηθητικά προγράμματα και να μην μετακομίσετε στη νέα σας τοποθεσία μέχρι να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε σε λίγες μέρες. Εάν δεν το κάνετε, θα αυξηθεί ο κύκλος χρέωσής σας, καθιστώντας δύσκολη τη μεταφορά των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας χωρίς να πληρώσετε για την επιπλέον ενέργεια που χρησιμοποιείται.

συμπέρασμα

Το να μάθετε πώς να μειώνετε τα έξοδα μετακίνησης και να είστε μινιμαλιστές δεν είναι ποτέ εύκολο, ειδικά με περιορισμένο προϋπολογισμό. Όταν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση, ο μόνος τρόπος για να την ξεπεράσετε είναι να είστε δημιουργικοί και να σκέφτεστε έξω από το κουτί. Δεν μπορείτε ποτέ να πείτε ποια στρατηγική θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πράγματα δωρεάν και σε χαμηλές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά στα οικονομικά σας.

Leave a Comment