Πλήρως ηλεκτρικό F-150, Silverado Diesel και γιατί ο φορτιστής (ακόμα) κυβερνά

Αννν και επιστρέψαμε. Αυτόματη επιρροή με όλους τους τρέχοντες τίτλους των αυτόματων ειδήσεων για την εβδομάδα της 26ης Ιουλίου. Αυτό περιλαμβάνει τα πλήρως ηλεκτρικά πρότυπα F-150, Silverado 1500 Diesel και California Emissions που αποφέρουν μεγάλο κέρδος χάρη σε ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες ιδιαίτερα.

Στην πραγματικότητα, ας ξεπεράσουμε πρώτα αυτό το τελευταίο κομμάτι. Αν και περίπου δώδεκα πολιτείες των ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει, και άλλες κινούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς εκπομπών οχημάτων της Καλιφόρνια, η ευρεία εφαρμογή ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα επιλογής ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αποτέλεσμα πίεσης από ομοτίμους.

Πέρα από όλες τις συζητήσεις πολιτικής σε εθνικό επίπεδο, τέσσερις αυτοκινητοβιομηχανίες υπέγραψαν επίσημη συμφωνία για τη βελτίωση της μέσης απόδοσης των στόλων των οχημάτων τους κατά 3,7% ξεκινώντας από το έτος μοντέλου 2022. Αυτοί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι η Ford, η Honda, η Volkswagen και η BMW. Φυσικά, μια ομάδα αυτοκινητοβιομηχανιών έχει υποστηρίξει τυποποιημένους κανονισμούς και στις 50 πολιτείες, καθιστώντας ευκολότερο για καθεμία να εξασφαλίσει αυτό που αποκαλούσαν «απαραίτητη κανονιστική βεβαιότητα».

Πέρασμα

Η Ford φαίνεται να παρακολουθεί την τιμή, παρά την ανακοίνωσή της ότι τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου μειώθηκαν, ενώ επιβεβαίωσαν ότι τα ετήσια κέρδη θα ήταν χαμηλότερα από τα αρχικά προβλεπόμενα. Φυσικά, υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία δεδομένου ότι τα σχέδια αναδιάρθρωσης 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Ford είναι ο κύριος καταλύτης πίσω από τα χαμηλότερα νούμερα.

Με σκοπό να διαρκέσει μερικά χρόνια, βλέπουμε μόνο τα πρώτα βήματα να αρχίζουν να ισχύουν, αλλά μια αύξηση στις λειτουργικές ταμειακές ροές φαίνεται να δείχνει ότι τα μέτρα αναδιάρθρωσης μπορεί να είναι επιτυχή στην αύξηση της συνολικής κερδοφορίας τους. Με νέες προσφορές όπως το Ranger που βοηθούν να αντισταθμιστεί μέρος της απώλειας εσόδων που προκύπτει από το σταθερό ενδιαφέρον για μικρά αυτοκίνητα και σεντάν, φαίνεται ότι η Ford κάνει κάποιες έξυπνες επιλογές, ακόμα κι αν αντιμετωπίζει κάποιους αυξανόμενους πόνους καθώς το κάνει.

Το οποίο ταιριάζει καλά με το αμιγώς ηλεκτρικό pickup EV F-150, το οποίο βρίσκεται υπό εξέλιξη. Παρά την ελκυστικότητα της σχεδόν άμεσης παροχής ροπής, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί αρνητές όσον αφορά την ιδέα των πλήρως ηλεκτρικών φορτηγών, με την πλειονότητα των παραδοσιακών οπαδών να εξακολουθεί να προτιμά τις περιεκτικές ιδιότητες των παραδοσιακών και πετρελαιοκινητήρων, και είναι κατανοητό. .

Και ενώ η Ford δεν έχει ορίσει ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία ενός EV F-150, σίγουρα βουτάει το νερό με ένα νέο βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να αποδείξει ότι το πρωτότυπό τους είναι το “Built Ford Tough”. Έτσι, εάν έχετε μόλις έξι λεπτά στη διάθεσή σας και θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με ένα EV F-150 να τραβάει 10 διώροφα φορτηγά γεμάτα με 42 φορτηγά F-150—που ισοδυναμεί με περισσότερο από 1 εκατομμύριο λίβρες—μια συνολική απόσταση 1.000 ποδιών , ορίστε..

General Motors / Chevy

Σε συνέχεια της επικής αποκάλυψης της περασμένης εβδομάδας της C8 Corvette Stingray στα μέσα του 2020, η GM ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιο κινητήρων της Towanda NY θα είναι το σπίτι της επόμενης γενιάς κινητήρα LT2 Small Block V8 6,2 λίτρων που θα βρίσκεται κάτω από το καπό του C8 όταν φτάσει στο επίπεδο παραγωγής στο εργοστάσιο της GM στο Bowling Green, στο Κεντάκι αργότερα φέτος.

Τώρα, το 2020 Silverado 1500 Diesel θα κυκλοφορήσει στις αντιπροσωπείες τους επόμενους μήνες. Τροφοδοτούμενο από ένα ευθύγραμμο σύστημα μετάδοσης κίνησης Duramax 3,0 λίτρων, το pickup πλήρους μεγέθους έχει 277 ίππους και 460 lb-ft ροπής, με ικανότητα ρυμούλκησης έως και 9300 LBS. Αλλά εκτός από αυτές τις προδιαγραφές απόδοσης, το Silverado μόλις κέρδισε το βραβείο ως η καλύτερη έκδοση ντίζελ τόσο του F-150 όσο και της RAM 1500 όσον αφορά την οικονομία καυσίμου. Στα 33 mpg συνδυαστικά, ξεπερνά το Ford κατά 3 mpg και τη RAM κατά 6 mpg.

FCA / Dodge / RAM

Η FCA γιορτάζει την αναγνώρισή τους από την JD Power & Associates, με τους Ram και Dodge να κατατάσσονται στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα στη μελέτη Automotive Performance Execution and Layout (APEAL), παρουσιάζοντας την πιο αξιοσημείωτη βελτίωση από οποιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία, χρόνο με το χρόνο σε 77 διαφορετικές κατηγορίες. Με 851 πόντους από τους 1.000 πιθανούς, η RAM υπερτερεί όλων των άλλων ονομάτων στη σειρά 18 επωνυμιών. Και το Dodge έρχεται εξίσου ανταγωνιστικό με 848 βαθμούς, με αξιοσημείωτες προσφορές όπως τα Challenger, Durango και Charger να κερδίζουν κορυφαίες επιλογές για τις κατηγορίες “μεσαίου σπορ αυτοκινήτου”, “μεσαίου μεγέθους SUV” και “μεγάλου αυτοκινήτου”.

Και μιλώντας για τον Charger, τα νούμερα είναι μέσα και οι πωλήσεις του θηρίου πλήρους μεγέθους είναι αυξημένες κατά 9% για το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ άλλοι εγχώριοι ανταγωνιστές πλήρους μεγέθους έχουν μειωθεί. Με 45.046 πωλήσεις μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 30 Ιουνίου, το Charger ξεπερνά το Chevy Impala με 25.795 μονάδες και το Ford Taurus με 8.121 μονάδες.

Acura

Και αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το “Key by Amazon” In-Car Delivery, μια υπηρεσία για την οποία δικαιούνται οι πελάτες του Amazon Prime – εάν οδηγούν ένα Acura RDX 3ης γενιάς 2019 ή 2020. Η υπηρεσία Key by Amazon επιτρέπει ασφαλείς παραδόσεις στο αυτοκίνητο από την Amazon, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απειλών και είναι πλέον διαθέσιμη σε και σε περίπου 50 πόλεις των ΗΠΑ.

Hyundai / KIA / Genesis

Για το πιο πρόσφατο έτος μοντέλου, το Hyundai Accent είχε κερδίσει συνολικά 32 mpg εκτιμώμενη από την EPA — η οποία αναλύεται σε 38 mpg σε αυτοκινητόδρομο, 28 mpg πόλης. Αλλά με την εισαγωγή ενός νέου κινητήρα Dual-Port Injection καθώς και ενός νέου Intelligent Variable Transmission, το 2020 Accent θα διαθέτει βελτιωμένες βαθμολογίες 36 mpg συνδυαστικά, χωρισμένες μεταξύ 41 mpg σε αυτοκινητόδρομο και 33 mpg. Το Hyundai Accent του 2020 θα κοστίζει από περίπου 16.125 $ MSRP.

Και σύμφωνα με το Insurance Institute for Highway Safety, η KIA έχει πλέον περισσότερα οχήματα με αξιολογήσεις “Top Safety Pick” και “Top Safety Pick Plus” από οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, αυτή η λίστα αποτελείται από συνολικά δώδεκα μοντέλα KIA. «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτό το σημαντικό επίτευγμα», δήλωσε ο Orth Hedrick, Διευθύνων Σύμβουλος, Car Planning & Technology, KMA. «Προσπαθούμε συνεχώς να κατασκευάζουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ασφαλέστερα οχήματα και να είμαστε η αυτοκινητοβιομηχανία με τις περισσότερες αξιολογήσεις TSP και TSP+ είναι τελικά ευχάριστο.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε ή έχετε προπαραγγείλει, το νέο μεσαίου μεγέθους SUV Kia Selto, θα ξεκινήσει να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής την επόμενη εβδομάδα, στις 31 Ιουλίου. Το Seltos, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, κέρδισε 6.000 κρατήσεις μόνο την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών του και αυτές οι προπαραγγελίες συνέχισαν να πληθαίνουν, αποδεικνύοντας ότι το Seltos έχει δημιουργήσει πολύ ενθουσιασμό.

Nissan

Στη Nissan, ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αναμένεται να επηρεάσει τουλάχιστον 12.500 υπαλλήλους της Nissan, με τουλάχιστον 1.400 εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο αναμένεται να αποτελέσουν το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών, οι οποίες θα προστεθούν στους 381 συμβασιούχους εργαζομένους που έχουν ήδη απολυθεί και στον Μισισιπή, όπως και οι εργαζόμενοι στο Τενεσί στους οποίους προσφέρθηκαν εξαγορές έως και 125.000 $. Οι περικοπές οφείλονται στη μείωση των εσόδων κατά 12,7% και στην εντυπωσιακή πτώση των καθαρών κερδών κατά 94,5%. Τα πρόσθετα μέτρα περιλαμβάνουν προγραμματισμένη μείωση κατά 10% της παγκόσμιας παραγωγικής ικανότητας, ενώ θα εξορθολογιστεί η προσφορά τους έως το 2022.

Mazda

Αυτή την εβδομάδα, η Mazda εξέδωσε μια ανάκληση 2.476 οχημάτων για το Mazda MX-5 Miata του 2016, ύποπτα για κακή συγκόλληση σε μια πλάκα ολίσθησης και τις σχετικές μεταλλικές βάσεις. Εάν η συγκόλληση χαλάσει, οποιοδήποτε εξάρτημα μπορεί να αποκολληθεί από το όχημα, δημιουργώντας κίνδυνο για το δρόμο. Και για όσους από εσάς απομνημονεύετε το VIN# σας, τα επηρεαζόμενα οχήματα ξεκινούν με JM1NDAD79G0100681 και τελειώνουν με JM1NDAD7XG0103315.

Audi

Αυτή την εβδομάδα, η Audi επιβεβαίωσε ότι το Audi S6 κατευθύνεται προς την πολιτεία, αν και με διαφορετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αντί για έναν twin-turbo 4,0-λίτρων V8 ή την επιλογή ενός diesel, το S6 θα τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V6 2,9-λίτρων. Ο κινητήρας παράγει εκτύπωση από 4,4 δευτερόλεπτα έως 60 mph και ανταγωνίζεται 444 άλογα ενώ αποδίδει 443 lb-ft ροπής. Αντικαθιστά επίσης ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με έναν νέο μετατροπέα ροπής οκτώ σχέσεων.

BMW

Και τέλος…Η BMW επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή διπλασιάζει την παραγωγή μπαταριών της στις ΗΠΑ για να υποστηρίξει την παραγωγή του 2020 X5 xDrive 45e καθώς και του X3 xDrive 30e, που κατασκευάζονται στη Νότια Καρολίνα ξεκινώντας τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο, αντίστοιχα. Φυσικά, αυτή η αυξημένη παραγωγή μπαταριών θα βοηθήσει στην υποστήριξη του στόχου τους για εισαγωγή 25 νέων προσφορών plug-in (που περιλαμβάνει 13 μοντέλα EV) έως το 2023.

Έτσι, αυτό για μας ολοκληρώνει τα πράγματα και –φαίνεται– ο μήνας Ιούλιος. Βγείτε έξω και διασκεδάστε την επόμενη εβδομάδα και, μέχρι την επόμενη φορά, πείτε γεια στη μαμά σας για μένα.

Leave a Comment