Πείτε γεια στο Chevy Equinox του 2023

Τα τελευταία 15 χρόνια, το Chevy Equinox είναι σταθερή παρουσία στη σειρά SUV της Chevy. Αρχικά κατασκευάστηκε ως crossover μεσαίου μεγέθους, σήμερα θα το βρείτε στη μικρή ή συμπαγή γκάμα. Η τρέλα των SUV παγκοσμίως, ειδικά στις ΗΠΑ, δεν φαίνεται να εγκαταλείπει, πράγμα που σημαίνει ότι εναπόκειται στους κατασκευαστές να συνεχίσουν να ικανοποιούν τη ζήτηση που απλά δεν θα σταματήσει. Δημοφιλές για το μέγεθος, την ευελιξία και την τιμή του – το Chevy Equinox 2020 σίγουρα θα ευχαριστήσει.

Όσον αφορά τα SUV, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται μεγάλες, ογκώδεις μηχανές που εκτοξεύονται στα χαμόκλαδα και την ερημιά σαν να μην υπάρχει αύριο. Υπάρχει σίγουρα μια θέση για αυτούς τους τύπους οχημάτων, αλλά πολλοί πελάτες θα βρουν ένα συμπαγές ή υποσυμπαγές SUV που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Προφανώς, όντας μικρότερο όχημα, το εύρος τιμών πέφτει αμέσως. Αντί να έχετε ένα βασικό μοντέλο που ξεκινάει πάνω από 30.000 $, κοιτάτε την κορυφαία επένδυση που ξεκινά από αυτό το σημείο τιμής. Έτσι, για όσους θέλουν τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες χωρίς βαρύ τίμημα, ένα μικρότερο SUV μπορεί να είναι μια συναρπαστική επιλογή.

Φυσικά, αν αρχικά ψάχνετε για ένα SUV, έχετε ήδη αποφασίσει να μην πάτε με ένα sedan. Αυτό θα μπορούσε να είναι για το στυλ, την ικανότητα ρυμούλκησης, την απόσταση από το έδαφος ή πολλά άλλα πλεονεκτήματα που είναι στάνταρ με τα περισσότερα SUV. Η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ ενός μικρότερου SUV και ενός μεγαλύτερου είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να χωρέσετε τόσα άτομα ή/και αντικείμενα. Στην πραγματικότητα, είναι ιδανικά για μικρές οικογένειες, ζευγάρια, μεμονωμένα άτομα ή ως ξεχωριστό όχημα μετακίνησης.

Ευελιξία είναι το όνομα του παιχνιδιού

Στην πραγματικότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός κανονικού αυτοκινήτου και ενός μικρού SUV. Το ένα από αυτά απλά φαίνεται να είναι χαμηλότερα στο έδαφος από το άλλο. Αλλά θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές.

Ναι, το να είσαι ψηλότερα από το έδαφος είναι ένα από αυτά, και είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο μπόνους για πολλούς ανθρώπους. Άλλες διαφορές περιλαμβάνουν ελαφρώς μεγαλύτερη ικανότητα εκτός δρόμου, τόσο λόγω της μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος όσο και μιας τυπικής επιλογής είτε τετρακίνησης είτε τετρακίνησης. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι τα SUV είναι γενικά προσανατολισμένα περισσότερο προς έναν υπαίθριο τρόπο ζωής ή έναν τρόπο ζωής περιπέτειας. Πολλά έρχονται με επιλογές σχάρας οροφής και ένα σταθερό πρότυπο με τα SUV είναι η ικανότητα ρυμούλκησης.

Με το Chevy Equinox 2020, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε πραγματικά τον ίδιο χώρο επιβατών με ένα μεσαίο σεντάν, όπως το Chevy Malibu. Για παράδειγμα, ας συγκρίνουμε τις εσωτερικές διαστάσεις ενός Chevy Equinox του 2020 με ένα Chevy Malibu του 2020.

Συνολικά, οι προδιαγραφές είναι αρκετά παρόμοιες. Έτσι, ένα συμπαγές SUV δεν διαφέρει τόσο από ένα μεσαίου μεγέθους sedan όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο και τις δυνατότητες. Στην πραγματικότητα, είναι περίπου τα ίδια. Υπάρχει περισσότερο από αρκετός χώρος για να χωρέσει αυτό που χρειάζεστε, καθώς και όλες τις δυνατότητες ενός SUV.

Κάτι που πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη είναι πώς το Equinox έχει ένα αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα 60/40. Με αυτή τη δυνατότητα (και την εύκολη πρόσβαση πίσω πόρτα/πορτμπαγκάζ) υπάρχει πραγματικά άφθονος αποθηκευτικός χώρος για επιπλέον εξοπλισμό ή/και αποσκευές. Μπορείτε επίσης εύκολα να καθίσετε ή να ξαπλώσετε ανάσκελα με την πόρτα ανοιχτή ενώ απολαμβάνετε την ύπαιθρο. Η επιλογή είναι δική σου.

Επίπεδα περιποίησης

Το Chevy Equinox 2020 διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, τα οποία είναι L, LS, LT και Premier. Αυτή είναι η ίδια επένδυση που θα βρείτε στα μοντέλα του 2019 του Equinox, αν και ορισμένες από τις τιμές είναι ελαφρώς διαφορετικές, αλλά όχι πολύ.

Έχοντας ευθυγραμμιστεί περισσότερο με τα πρόσφατα Chevys, το 2020 Equinox είναι κομψό και κομψό. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μοναδικών παραλλαγών με επιπλέον κόστος, όπως το Cayenne Orange Metallic και το Cajun Red Tintcoat. Αν ψάχνετε για κάποιες πρόσθετες επιλογές στυλ, θα πρέπει να δείτε τις εκδόσεις Midnight και Redline. Διατίθενται μόνο σε ορισμένα επίπεδα εξοπλισμού και έχουν στιλιστικά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή.

μεγάλο

Αυτή είναι η επιλογή βασικού μοντέλου για το Equinox, το οποίο ξεκινά από 23.800 $ MSRP. Στο Equinox L, θα βρείτε έναν 4κύλινδρο κινητήρα turbo 1,5 λίτρων και ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αυτό το μοντέλο είναι μόνο προσθιοκίνητο, καθώς δεν υπάρχει επιλογή τετρακίνησης εδώ. Όπως τα περισσότερα βασικά μοντέλα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαθέσιμες επιλογές για προσθήκη. Οι μόνες πρόσθετες διαθέσιμες επιλογές είναι ένα καλοριφέρ κινητήρα και ταπετσαρία καθισμάτων από ύφασμα premium μεσαίου γκρι γκρι.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές τυπικές επιλογές σε αυτήν την επένδυση. Για παράδειγμα, μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που διατίθενται στάνταρ είναι πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Μπορείτε να βρείτε Ειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης, Μπροστινό Φρενάρισμα Πεζών, Κάμερα Πίσω όψης και ακόμη και Υπενθύμιση Πίσω Καθίσματος.

Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να φαίνονται κοινά στην εποχή μας, αλλά στην πραγματικότητα, εξακολουθούν να μην είναι εξαιρετικά κοινά σε όλα τα τυπικά μοντέλα. Η Chevy κάνει καλά τη δουλειά της συμπεριλαμβάνοντας χαρακτηριστικά ασφαλείας, κάτι που είναι λογικό, καθώς η μάρκα είναι γνωστή για τη δημιουργία ασφαλών και αξιόπιστων οχημάτων. Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε μια υπενθύμιση πίσω καθίσματος να γίνεται τυπικό χαρακτηριστικό, καθώς όλο και περισσότερα άρθρα ειδήσεων αφορούν παιδιά ή/και κατοικίδια που αφήνονται πίσω στα οχήματα. Ας ελπίσουμε ότι, χαρακτηριστικά όπως αυτό θα μειώσουν σημαντικά αυτές τις περιπτώσεις.

LS

Το LS είναι η δεύτερη έκδοση για το 2020 Equinox. αυτό το μοντέλο διατίθεται τόσο σε κίνηση στους μπροστινούς τροχούς όσο και σε τετρακίνηση. Δεν υπάρχουν πολλές τυπικές διαφορές μεταξύ του L και του LS, αλλά εδώ είναι μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα βρείτε, όπως ένας μηχανικός γρύλος με εργαλεία, ένα συμπαγές εφεδρικό ελαστικό 16″ και εφεδρικός τροχός από χάλυβα 16″ και πίσω χαλιά δαπέδου.

Εκτός από την επιλογή τετρακίνησης, το LS διαθέτει επίσης επιλογές για άλλα πρόσθετα, όπως το πακέτο Blackout, το Chrome Package και το Cargo Package. Ένα λευκό Chevy Equinox του 2020 είναι σταθμευμένο σε ένα χωματόδρομο.

LT

Το LT έχει αρχική τιμή 27.500 $. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή για το Midnight Edition, το οποίο διαθέτει διάτρητο δέρμα σε μαύρο άνθρακα, γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μοναδική μαύρη μάσκα, μπροστινά φώτα ομίχλης με μαύρο πλαίσιο και μαύρο εμβλήματα εμπρός και πίσω τόξου.

Μεταβαίνοντας από τα διακοσμητικά LS σε LT, θα βρείτε μερικές τυπικές διαφορές, κυρίως τους προβολείς εκκένωσης υψηλής έντασης (HID), το πίσω γυαλί με βαθιά απόχρωση, τον οσφυϊκό έλεγχο ηλεκτρικού καθίσματος οδηγού και τους μοχλούς απελευθέρωσης πίσω καθίσματος. Οι προβολείς HID είναι γνωστό ότι είναι συνήθως πιο φωτεινοί από τους αντίστοιχους αλογόνου, γεγονός που τους καθιστά επίσης πιο ακριβούς (εξ ου και ο λόγος που είναι στάνταρ σε υψηλότερη επένδυση).

Μερικά από τα διάφορα προαιρετικά πρόσθετα περιλαμβάνουν κάμερα οπισθοπορείας HD, προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας με πλευρική προειδοποίηση τυφλού σημείου, ειδοποίηση πίσω τροχαίας κυκλοφορίας, πίσω υποβοήθηση στάθμευσης, ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή, ηλεκτρικά προγραμματιζόμενη πίσω πόρτα και το πακέτο “Hit The Road” (σχάρα οροφής και χυτή βήματα).

πρωθυπουργός

Το Premier είναι το υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού του Chevy Equinox 2020. Εδώ θα βρείτε τη διαθέσιμη Redline Edition, η οποία διαθέτει μαύρη μάσκα, μαύρο πλαίσιο παραθύρου, μαύρα εμβλήματα παπιγιόν, μαύρες ζάντες 19 ιντσών με κόκκινες πινελιές, μαύρα καλύμματα καθρεπτών και κονκάρδες equinox με κόκκινο περίγραμμα.

Εάν μεταπηδήσετε από το LT στην επένδυση Premier, θα βρείτε πολλές τυπικές διαφορές, συμπεριλαμβανομένων πολλών χαρακτηριστικών ασφαλείας και πολλών χαρακτηριστικών άνεσης. Από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Lane Change Alert με Side Blind Zone Alert και Rear Cross Traffic Alert είναι πραγματικά κάτι. Η προειδοποίηση εάν αλλάζετε λωρίδα και υπάρχει ένα όχημα δίπλα σας είναι πολύ φοβερό, ειδικά αν αυτό το όχημα βρίσκεται στο τυφλό σημείο σας και είναι δύσκολο να το δείτε. Επίσης, έχετε ποτέ βγει πίσω από ένα δρόμο ή πάρκινγκ και ένα όχημα να περάσει από πίσω σας χωρίς να μπορείτε να το δείτε πολύ καλά; Λοιπόν, με το Rear Cross Traffic Alert ξέρετε, το οποίο είναι θεαματικό.

Προφανώς, η κορυφαία επένδυση θα έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά και φαίνεται ότι αξίζουν τον κόπο. Θα λάβετε πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθώς και πολλά ωραία μπόνους (φώτα LED, φώτα ομίχλης, απομακρυσμένη εκκίνηση κ.λπ.).

Leave a Comment