Η Chevy εξηγεί γιατί το Equinox είναι μια από τις καλύτερες προσφορές στην επιχείρηση

Έχετε μηδενίσει το Chevy Equinox του 2023; Τότε αυτή είναι μια απολύτως λογική επιλογή. Το SUV προσφέρει μια μακρά λίστα ανέσεων και δυνατοτήτων, αποδεικνύοντας γιατί βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας.

Ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε αμέτρητα άρθρα, αλλά πραγματικά μαθαίνετε τίποτα για την πινακίδα; Λοιπόν, έχουμε δώσει πληροφορίες από την ίδια την επωνυμία. Παρακάτω, θα βρείτε μηχανικούς και σχεδιαστές της Chevy να εξηγούν γιατί το ολοκαίνουργιο Equinox αξίζει να κάθεται σε ένα δικό του επίπεδο. Η ακρόαση αυτών των πληροφοριών από τον κυριολεκτικό δημιουργό βοηθά να προσθέσετε κάποια νομιμότητα σε όλα όσα έχετε διαβάσει.

Ο Chevy εξηγεί: Στυλ

Αυτές τις μέρες, οι μάρκες αυτοκινήτων τείνουν να στριμώξουν όσες περισσότερες τεχνολογικές ανέσεις μπορούν σε ένα όχημα. Αν και αυτά τα χαρακτηριστικά εκτιμώνται σίγουρα, οι μηχανικοί τείνουν να τσιγκουνεύονται το στυλ και τη χλιδή. Λοιπόν, η Chevy είναι ξεκάθαρα αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες της ένα εντυπωσιακό, κομψό όχημα, γι’ αυτό και εφοδίασε το Equinox με μια σειρά από υλικά υψηλής ποιότητας.

«Πολλές τάσεις της μόδας ξεθωριάζουν μετά από ένα ή δύο χρόνια, ενώ το Equinox έχει σχεδιαστεί για μεγάλες αποστάσεις, καθιστώντας την ανθεκτικότητα των υλικών του πολύ σημαντική», δήλωσε η Μάρα Καψή, σχεδιάστρια χρωμάτων και διακοσμήσεων για το Equinox 2018. «Ακολουθώντας πραγματικούς ανθρώπους και απορροφώντας τα μικρά πράγματα στη ζωή που τους βοηθούν ή τους εμποδίζουν – όπως φωτογραφίες με λασπωμένα πόδια, χυμένα ποτά ή λεκέδες στα καθίσματα – μάθαμε περισσότερα για το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τη νέα Ισημερία πιο εύκολη στη ζωή και την απόλαυση. κάθε μέρα.”

Φυσικά, όπως όλες οι καινοτομίες της Chevy, αυτά τα περιβλήματα είναι πολύπλευρα. Τα υφάσματα είναι ανθεκτικά, που σημαίνει ότι δεν διακυβεύονται από λεκέδες ή λάσπη. Το καλύτερο από όλα, είναι εξαιρετικά άνετα, επιτρέποντας στους επιβάτες να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε μεγάλου ταξιδιού.

«Το ύφασμα είναι πολύ ανθεκτικό, ενώ το χρώμα και ακόμη και το σχέδιο βοηθούν στην απόκρυψη ρύπων και λεκέδων», είπε ο Καψής. «Είναι επίσης πολύ εύκολο να σκουπιστεί με ηλεκτρική σκούπα και να καθαριστεί, εξοικονομώντας χρόνο για τον ιδιοκτήτη και βοηθώντας να διατηρείται το εσωτερικό όμορφο χρόνο με το χρόνο».

“Το Equinox έχει σχεδιαστεί για τον τρόπο που ζουν οι πελάτες μας. Η συμπλήρωση του στυλ του με ανθεκτικά υλικά που καθαρίζονται εύκολα, διασφαλίζει ότι αυτό και οι ιδιοκτήτες του κάνουν μια δήλωση μόδας κάθε μέρα… Κάτι περισσότερο από το να προβλέψουμε πού θα είναι το σχέδιο όταν το όχημα Παρουσιάζεται, πρέπει να το εξισορροπήσετε με μια διαχρονική ποιότητα που θα το διατηρήσει μοντέρνο για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει κίνδυνος, αλλά πλήρωσε με τη νέα Ισημερία.

Ο Chevy εξηγεί: Απόδοση

Φυσικά, οι οδηγοί θα πρέπει επίσης να περιμένουν μεγάλη ισχύ από το νέο τους SUV, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Chevy Equinox προσφέρει από αυτή την άποψη. Κάθε μία από τις απίστευτες προσφορές κινητήρων προσφέρει όλη την ισχύ που θα μπορούσε ενδεχομένως να θέλει ένας οδηγός, αλλά καταφέρνουν επίσης να προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου.

«Η Chevrolet συνεχίζει να ηγείται με τεχνολογίες που προσφέρουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές», δήλωσε ο Steve Majoros, διευθυντής μάρκετινγκ για αυτοκίνητα και crossover. «Η σειρά μας με τούρμπο Equinox με τρεις κινητήρες σημαίνει ότι μπορούμε να δώσουμε στους οδηγούς περισσότερες επιλογές για την απόδοση και την αποδοτικότητα που επιθυμούν».

Ο turbo κινητήρας των 1,5 λίτρων είναι η μικρότερη προσφορά και καταφέρνει να αποδίδει αρκετή ισχύ με 170 ίππους και 203 λίβρες-πόδια ροπής. Αλλά το σύστημα πραγματικά εντυπωσιάζει χάρη στην απόδοση καυσίμου σε αυτοκινητόδρομο 32 μιλίων ανά γαλόνι. Ο κινητήρας turbo 2,0 λίτρων ανεβάζει αυτή την ισχύ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, αποδίδοντας 252 ίππους και 260 λίβρες-πόδια ροπής, οδηγώντας σε ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 λιβρών.

Τέλος, ο κινητήρας turbodiesel 1,6 λίτρων είναι για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα καύσιμα τους, καθώς η μονάδα υπόσχεται απίστευτα 39 μίλια ανά γαλόνι όταν ταξιδεύετε στον αυτοκινητόδρομο. Παρά αυτές τις εντυπωσιακές προδιαγραφές, ο κινητήρας εξακολουθεί να καταφέρνει να αποδίδει μια αξιοσέβαστη ισχύ 137 ίππων και 240 λίβρες-πόδια ροπής.

«Είναι πολύ διασκεδαστικό να οδηγείς, με ροπή σε ζήτηση σε όλες τις ταχύτητες», δήλωσε ο Dan Nicholson, αντιπρόεδρος της Global Propulsion Systems. “Στην πραγματικότητα, ο κινητήρας αποδίδει το 90 τοις εκατό της μέγιστης ροπής μεταξύ 1.500 και 3.250 σ.α.λ.. Η ισχυρή ροπή δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου κινητήρα, με εξαιρετική απαλότητα και σιωπή.”

Ο Chevy εξηγεί: Ασφάλεια

«Σκεφτείτε το ως βασική προπόνηση δύναμης», είπε η Τζιλ Ντένις, επικεφαλής μηχανικός ανάπτυξης, όταν περιγράφει την Ισημερία. «Η νέα δομή Equinox είναι πιο λεπτή αλλά και πιο δυνατή, με αποτέλεσμα αποτελεσματική απόδοση που εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ δημιουργεί μια πιο ευχάριστη, ασφαλέστερη και πιο άνετη οδηγική εμπειρία».

“Από την επιτάχυνση μέχρι τις στροφές, το Equinox 2018 οδηγεί πιο ελαφριά, κάτι που σχετίζεται με μεγαλύτερη αίσθηση ακρίβειας. Είναι μια δυναμική, ομαλή οδηγική εμπειρία που βασίζεται στη στιβαρότητα της ολοκαίνουργιας δομής του αμαξώματος.”

Είναι σαφές ότι οι οδηγοί θα έχουν πολλή δύναμη όταν οδηγούν αυτό το SUV και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βασίζονται στη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας της μάρκας. Ευτυχώς, το Equinox προσφέρει περισσότερα από αυτό, καθώς μια σειρά από χαρακτηριστικά έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν εντελώς τα ατυχήματα.

Για παράδειγμα, συμπεριλήψεις όπως το αυτόματο εμπρός φρενάρισμα χαμηλής ταχύτητας, η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (με προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας) και η προειδοποίηση μπροστινής σύγκρουσης θα πρέπει να αποτρέπουν καταστροφικές συγκρούσεις στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η προειδοποίηση πλευρικού τυφλού σημείου και η προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας παρέχουν επίσης ένα επιπλέον σύνολο ματιών . Εν τω μεταξύ, η κάμερα οπισθοπορείας, η πίσω ειδοποίηση διασταυρούμενης κυκλοφορίας και το πίσω σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης θα πρέπει να αποτρέψουν τις ενοχλητικές κάμψεις της οθόνης (και τον αντικαταστάτη πονοκέφαλο).

Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα, μπορείτε να βασιστείτε στο ολοκληρωμένο σύστημα αερόσακων του οχήματος για να παρέχει την απαραίτητη ποσότητα απορρόφησης κραδασμών κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να στραφούν στο σύστημα OnStar Automatic Crash Response, το οποίο τους συνδέει αυτόματα με έναν OnStar Advisor. Εάν χρειαστεί βοήθεια, αυτό το άτομο μπορεί να στείλει προσωπικό έκτακτης ανάγκης απευθείας στον τόπο του ατυχήματος.

Τέλος, ίσως η πιο έξυπνη συμπερίληψη ασφάλειας είναι η τεχνολογία Teen Driver. Το σύστημα αποδεικνύεται ο τέλειος σύντροφος για τους νεότερους οδηγούς, καθώς η συσκευή προορίζεται να προάγει τις συνήθειες ασφαλούς οδήγησης. Για παράδειγμα, το όχημα θα αρνηθεί να παίξει ήχους μέχρι να στερεωθούν οι ζώνες ασφαλείας και τα διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν ένας έφηβος πάρει το τιμόνι. Το καλύτερο από όλα είναι ότι οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τις τάσεις οδήγησης του παιδιού τους μόλις τελειώσει το ταξίδι τους.

Leave a Comment