Γιατί το Chevy Camaro 2018 είναι το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο

Είμαστε σίγουροι ότι ονειρεύεστε να βγείτε στο δρόμο με ένα νέο Chevy Camaro. Λοιπόν, αυτό θα είναι μια ξεχωριστή δυνατότητα με την έκδοση του 2018 του μοντέλου, καθώς το όχημα είναι απίστευτα προσιτό (για ένα σπορ / αυτοκίνητο επιδόσεων). Με τιμή εκκίνησης 25.905 $, πολλοί πελάτες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να τοποθετήσουν αυτό το αυτοκίνητο στον προϋπολογισμό τους.

Φυσικά, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε το Camaro από τα ανταγωνιστικά σπορ αυτοκίνητα (ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά της μάρκας). Λοιπόν, η έκδοση 2018 παρέχει όλες τις ιδιότητες που αναζητά ένας πελάτης σε ένα νέο όχημα: επιδόσεις, τεχνολογία και ασφάλεια. Το καλύτερο από όλα είναι ότι οι μηχανικοί συμπεριέλαβαν μια σειρά από προαιρετικές ενσωματώσεις στο επερχόμενο μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν το Camaro σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Παρακάτω, εξερευνήσαμε γιατί το Chevy Camaro 2018 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νέο σπορ αυτοκίνητο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί, ώστε να ξέρετε ακριβώς ποιο μοντέλο στοχεύετε όταν αρχίσετε να ψωνίζετε στους αντιπροσώπους της Columbus Chevy…

Εκτέλεση

Εάν έχετε οδηγήσει ακόμη και με ένα Chevy Camaro, τότε σίγουρα γνωρίζετε πόση δύναμη μπορεί να παράγει το μοντέλο. Λοιπόν, θα είναι το ίδιο για την παραλλαγή του 2018 της πινακίδας, καθώς καθεμία από τις τέσσερις προσφορές κινητήρων παρέχει όλη τη δύναμη που θα μπορούσε ενδεχομένως να θέλει ένας πελάτης.

Ο turbo κινητήρας των 2,0 λίτρων είναι ο μικρότερος της δέσμης, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να αποδίδει εντυπωσιακά 275 ίππους και 295 λίβρες-πόδια ροπής. Αυτές οι προδιαγραφές ισχύος έχουν προβλέψιμα θετικό αντίκτυπο στην απόδοση, καθώς οι οδηγοί μπορούν να αναμένουν να φτάσουν τα 60 μίλια την ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα όταν είναι εξοπλισμένοι με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (5,5 δευτερόλεπτα στην αυτόματη έκδοση).

Παρά αυτές τις εντυπωσιακές προδιαγραφές ισχύος, ο κινητήρας εξακολουθεί να είναι οικονομικός στην κατανάλωση καυσίμου. Χάρη σε ενσωματώματα όπως ο μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων και ο άμεσος ψεκασμός, οι οδηγοί μπορούν τελικά να προβλέψουν απόδοση 31 μιλίων ανά γαλόνι στον αυτοκινητόδρομο.

Ο κινητήρας V6 των 3,6 λίτρων ανεβάζει αυτές τις προδιαγραφές ισχύος, καθώς οι οδηγοί μπορούν να περιμένουν 335 ίππους και 284 λίβρες-πόδια ροπής (οδηγώντας σε χρόνο 0-60 5,1 δευτερολέπτων). Ο 6,2-λίτρων LT1 V8 πηγαίνει αυτούς τους αριθμούς σε άλλο επίπεδο, υποσχόμενος στους οδηγούς 455 ίππους και 455 λίβρες-πόδια ροπής. Τέλος, ο τεράστιος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας LT4 V8 των 6,2 λίτρων είναι ο ισχυρότερος της δέσμης, με σχεδόν απαράμιλλη ισχύ 650 ίππων και 650 λίβρες-πόδια ροπής.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μερικές από τις πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές απόδοσης στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου 0-60 μόλις 3,5 δευτερολέπτων! Όλες αυτές οι ευέλικτες επιλογές είναι κάτι παραπάνω από ικανές και οι πελάτες μπορούν πραγματικά να επιλέξουν την προσφορά που ταιριάζει στο γούστο τους.

Ασφάλεια

Φυσικά, εάν πρόκειται να ταξιδέψετε με ένα τόσο ισχυρό όχημα, σίγουρα θέλετε η διαδρομή να είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ευτυχώς, η Camaro 2018 προσφέρει, καθώς οι οδηγοί μπορούν να βασιστούν σε μια σειρά από χαρακτηριστικά για να τους κρατήσουν μακριά από το δρόμο.

Ξεκινά με μια σειρά προληπτικών λειτουργιών, οι οποίες έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον οδηγό να αποφύγει εντελώς τα ατυχήματα. Συμπεριλαμβάνονται όπως η διαθέσιμη προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα (με προειδοποίηση πλευρικής τυφλού σημείου) και η ειδοποίηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας θα βοηθήσουν στην αποφυγή καταστροφικών συγκρούσεων, ενώ ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας διασφαλίζει ότι ταξιδεύετε στην επιθυμητή διαδρομή.

Επίσης, η κάμερα οπισθοπορείας και το Rear Park Assist είναι αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθώς οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εγκλείσματα για να αποτρέψουν μικρές στροφές των φτερών.

Σε περίπτωση ατυχήματος, οι οκτώ τυπικοί αερόσακοι θα πρέπει να παρέχουν στους επιβάτες την απαραίτητη ποσότητα απορρόφησης κραδασμών, ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν θα υποστούν εξουθενωτικούς τραυματισμούς. Οι μηχανικοί συμπεριέλαβαν ακόμη και έξυπνους αερόσακους, προστατεύοντας ένα ευάλωτο μέρος του σώματος που συχνά παραβλέπεται. Ο ατσάλινος κλωβός «υπερυψηλής αντοχής» θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στην προστασία των επιβατών, καθώς η δομή του οχήματος θα πρέπει να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας της σύγκρουσης.

Τέλος, εάν χρειαστεί βοήθεια, οι οδηγοί μπορούν να απευθυνθούν στο σύστημα αυτόματης απόκρισης σύγκρουσης OnStar, το οποίο θα συνδέει τους επιβάτες με ένα OnStar Advisor. Αυτό το άτομο θα καλέσει στη συνέχεια το προσωπικό έκτακτης ανάγκης και θα το στείλει απευθείας στον τόπο της συντριβής.

Τεχνολογία

Αν και σίγουρα θα εκτιμήσετε την απόδοση της Camaro σας, θα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από όλες τις εσωτερικές ανέσεις. Ξεκινά με το σύστημα Chevrolet MyLink της μάρκας, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω της παρεχόμενης οθόνης αφής διαγώνιου επτά ή οκτώ ιντσών. Οι οδηγοί μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε μια επιλογή εφαρμογών ή μπορούν να συνδέσουν το smartphone τους στη μονάδα χάρη στη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το gadget που προτιμάτε, μπορείτε να το διατηρήσετε πλήρως, χάρη στη συμπερίληψη της βάσης ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου. Επιπλέον, εάν θέλετε να ακούσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μέσω του διαθέσιμου συστήματος ήχου Bose premium.

Αυτές δεν είναι οι μόνες τεχνικές ανέσεις που περιλαμβάνονται στο εσωτερικό. Οι οδηγοί θα εκτιμήσουν την προσθήκη της Head-Up Display, η οποία εμφανίζει μια σειρά από σημαντικές πληροφορίες απευθείας στον πίνακα οργάνων. Χάρη σε αυτήν τη συμπερίληψη, οι οδηγοί δεν χρειάζεται να καταπονούν το λαιμό τους όταν εξετάζουν την ταχύτητα ή την απόδοση καυσίμου. Εν τω μεταξύ, οι επιβάτες σας σίγουρα θα εκτιμήσουν το 4G LTE Wi-Fi, το οποίο παρέχει ισχυρή ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για έως και επτά συσκευές. Εάν οι επιβάτες σας πρέπει να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους στο δρόμο, δεν χρειάζεται να κάνετε pit stop σε καφετέρια.

Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά επηρεάζουν επίσης την άνεση. Για παράδειγμα, το πακέτο μνήμης θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πρόκειται να μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας με άλλον οδηγό. Η τεχνολογία θυμάται την ιδανική θέση καθίσματος σας και το κάθισμα του οδηγού θα μετακινηθεί αυτόματα στην επιθυμητή θέση όταν παίρνετε το τιμόνι.

Στο μεταξύ, εάν οι ιδιοκτήτες θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τη σπορ βόλτα τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή myChevrolet Mobile Application. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο όχημά τους ανά πάσα στιγμή. Είτε θέλετε να κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε τις πόρτες σας, να ξεκινήσετε/σβήσετε τον κινητήρα ή ακόμα και να στείλετε οδηγίες απευθείας στο σύστημα MyLink, όλα είναι δυνατά μέσω του smartphone σας.

Leave a Comment